Animatori pentru Copii | Magician | Activitati la Petreceri

Una dintre sărbătorile cele mai așteptate de către copilul tău este ziua lui de naștere, așadar ar fi grozav să-i poți organiza o petrecere la care să-i inviți prietenii, sa chemi animatori pentru copii sau un magician pentru copii, ca cei mici să se bucure împreună de acest eveniment și să se distreze. Ție îți revine rolul de a pune toate detaliile petrecerii la punct. Astfel te asiguri că cei mici rămân cu amintiri de neuitat. Prin urmare, ți-am pregătit câteva variante de activități pe care le poți organiza la petrecere.

Animatori pentru copii

Dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție să organizezi activitățile copiilor, dar totuși îți dorești ca cel mic să aibă parte de cea mai grozavă zi de naștere, atunci invită la petrecere animatori pentru copii! Aceștia au experiență în lucrul cu copiii, sunt energici, entuziaști. Si știu ce jocuri le plac cel mai tare celor mici. Animatorii pot veni costumați în personaje din desenele animate îndrăgite de cei mici, așadar se împrietenesc ușor cu aceștia. Și… distracția poate începe! Nu trebuie să-ți faci griji să pregătești ceva anume, animatorii vor veni cu recuzita necesară pentru jocurile și concursurile interactive, au pregătite baloane modelate – pentru a-i oferi fiecărui copil o amintire de la petrecere, trusa de face painting – pentru a-i transforma pe cei mici în supereroi, prințese, pirați, unicorni sau orice alt personaj din desenele animate. De asemenea, animatorii pot organiza diverse ateliere de creație pentru cei mici. Îi supraveghează, îndrumă și încurajează pe parcursul desfășurării activităților și se asigură că voia bună nu lipsește de la petrecere.

Animatori Petreceri Copii Eroi in Pijamale
Animatori Copii – Cei 3 Eroi in Pijamale

Magician pentru copii

Pregătește-i o surpiză de neuitat celui mic! Petrecerea poate culmina cu un impresionant spectacol de magie. Apelează cu încredere la serviciile unui magician profesionist, care îndrăgește copiii și are special pregătite numere pentru aceștia. Un magician pentru copii știe cum să le atragă atenția celor mici și cum să le mențină entuziasmul pe tot parcursul spectacolului. Animăluțe de pluș, flori, eșarfe, flăcări, obiecte care plutesc, dispar și apar în locuri neaștepate…totul devine posibil într-un spectacol de magie!

Ateliere creative

Majoritatea copiilor sunt încântați să-și ajute părinții în bucătărie atunci când pregătesc ceva de mâncare, în special prăjituri. Așadar, o idee interesantă de atelier ar fi ca cei mici să-și pregătească propriile prăjituri. Alege împreună cu sărbătoritul sau sărbătorita o prăjitură simplu de preparat. Pregătește recipiente și ingrediente pe care să le oferi fiecărui copil. Apoi urmărește-i îndeaproape și oferă-le ajutor atunci când pare că nu se descurcă. La final toată lumea va fi încântată să guste din propriile creații!

Băieții vor fi cu siguranță încântați de concursurile de construit din lego sau de făcut un puzzle împreună cu prietenii. Pregătește jocul preferat de sărbătorit și organizează-i pe cei mici la masă, astfel încât fiecare să aibă un rol în realizarea construcției. La final, copiii asamblează piesele lucrate individual pentru a forma o construcție sau o imagine, în funcție de jocul ales. La o cautare pe internet poti gasi o multime de idei, precum cele de aici pe pinterest.

Petrecerea în pijamale

Este un tip de petrecere foarte îndrăgit de cei mici, dar care se poate transforma într-o seară foarte obositoare pentru tine dacă nu stabilești dinainte activități și reguli pe care aceștia să le urmeze. Asigură-te că cei mici află de la început cât timp va fi destinat jocurilor. Și la ce oră se dă stingerea. Astfel eviți o armată de zombie în dimineața următoare! Propune-le celor mici jocuri de mimă, o vânătoare de comori, concursuri de îndemânare și perspicacitate, board games, pune-le jucăriile preferate la dispoziție sau pregătește-le un film animat amuzant pe care să-l urmărească împreună. 

Acestea au fost câteva dintre propunerile noastre. Tot ce-ți rămâne de făcut este să analizezi fiecare variantă și să decizi alături de sărbătorit sau sărbătorită tipul de petrecere cel mai potrivit. Spor la pregătiri!

5/5 - (2 votes)

Lasă un comentariu

× Contacteaza-ne