Animatori Petreceri Copii

Happy Kids in DizeLand

2h de animație + un balon exploder umplut cu bomboane

340 lei

Wow Party Pack

2h de animație + piñata personalizată

390 lei

animatori petreceri copii

Animatori petreceri copii in Bucuresti

Dizemanepe iti ofera animatori petreceri copii, in Bucuresti. Intra in lumea minunata a copiilor unde, orice animator ce interpreteaza personaje, va transforma orice petrecere intr-un eveniment magic.

Daca vrei ca micutul tau sa aiba parte de o adevarata distractie la ziua lui, animatorii Dizemanepe sunt solutia ideala. Ei sunt foarte talentati si sunt experti in a inveseli atmosfera prin animatie pentru copii. Se vor juca, vor face concursuri, vor primi baloane modelate si pictura pe fata.  Se vor imprieteni intre ei, vor invata lucruri noi si vor pleca acasa fericiti.

Poti alege dintr-o multime de eroi si printese, din desene sau din povesti, interpretati de animatori la petreceri. Sigur il avem si pe personajul dorit de micutul tau. Nu trebuie decat sa ne contactezi. Iti raspundem imediat.

Inchiriere animatori pentru copii ▷ Personaje Dizemanepe

Interpretand personaje de basm, noi vrem să transformăm petrecerea micutului tau din una frumoasă în una extraordinară. Si reusim acest lucru de fiecare data. Pentru ca animatorii pentru copii sunt priceputi, dar mai ales pentru ca suntem foarte pasionati si facem totul cu bucurie.

Suntem atât de pasionați, încât suntem în stare să facem orice efort pentru a vedea copiii cum se bucură de ghidușiile, jocurile și magia pe care o aducem la evenimente in Bucuresti.

animatie copii

Profesionisti in distractie

Ne place sa credem ca suntem cei mai buni din domeniu. Aceasta credinta a noastra creste de fiecare data cand parintii unui copil ce a beneficiat de serviciile noastre de animatie ne recomanda cu caldura. Dar, de fapt, adevaratul nostru client la petrecere este copilul. Micutii sunt cei mai pretentiosi deoarece vad lumea prin ochi inocenti.

animatori botez

Animatie la petreceri de botez

Cum ar fi ca la botez, toți părinții care au venit cu cei mici să se poată simți bine știind că ei se distrează de minune? Exact asta facem noi ca animatori la botez. Ii ținem ocupați pe prichindei pe toata durata unei petreceri de botez. Cu jocuri si concursuri, cu felurite forme din baloane, face-painting, surprize și muuultă voie bună.

personaje petreceri copii

Personaje de poveste

Avem disponibile o multime de personaje  din povesti, desene animate sau filme pentru micuti. Stim care sunt cei mai adorati eroi ai lor si intram in pielea lor cu pasiune si cu maiestrie. Suntem foarte bine documentati, fiindca intalnim mereu pitici foarte isteti si nu ne permitem sa fim prinsi in “offside”.

personaje petreceri bucuresti

Sufletul se vindecă atunci când ești în preajma copiilor

Feodor Dostoievski

Pret inchiriere entertainer in Bucuresti

Scopul nostru este de a transforma petrecerile de copii la care participăm în cele mai frumoase evenimente. Atât pentru copii, cât și pentru părinți și ceilalți participanți.

De aceea, vrem să oferim servicii de cea mai bună calitate:

personajele care vin sunt doar animatori talentați și cu experiență, foarte buni în ceea ce fac

materialele folosite (baloane, picturi etc) sunt speciale pentru copii, sigure și testate, de calitate

costumele și recuzita trebuie să fie frumoase și de calitate

suntem deschiși și receptivi atunci când stabilim împreună evenimentul – la telefon, în scris, față în față

Pentru că ținem foarte mult ca fiecare eveniment să fie unul reușit, pe care copii îl vor ține minte, vrem să păstrăm un standard înalt.
De aceea, nu suntem cei mai ieftini din piață. Dar ai garanția că ne-am străduit să iasă cel mai frumos eveniment!

Pretul inchirierii unui personaj la petrecere este 340 lei pentru Pachetul de 2 ore + Balon Exploder Cadou. Stim ca nu suntem cei mai ieftini de pe piata, dar cu siguranta suntem printre cei mai buni. Consideram ca este un pret corect pentru a ne recompensa implicarea si profesionalismul. Dar si pentru a te asigura de reusita evenimentului.

Asadar, alege cu incredere inchiriere de animatori la petreceri pentru copii sau la botez in Bucuresti, marca Dizemanepe. Îți promitem personaje ce vor genera mai multă fericire decât îți poți imagina! An-tan-te….-

4.7/5 - (590 votes)
× Contacteaza-ne