Echipa pentru Raducu

echipa raducuNe-am mobilizat pentru Raducu

Conform articolului scris deja aici, suntem mandri sa facem parte din echipa care face #FapteBune pentru a il ajuta pe acest mititel.
Textul despre Echipa pentru Raducu il gasesti integral mai jos sau direct accesand link-ul de mai sus.

Participanţii se vor bucura de activităţile organizate de animatorii care vor lua parte la eveniment. Activitati ca face painting, modelare de baloane, diverse jocuri cu premii, atelier de creaţie si pictură. Intrarea la eveniment este liberă.

Echipă pentru Răducu este un eveniment prin intermediul căruia se doreşte conştientizarea oamenilor de cazul acestuia şi de strângerea de fonduri necesare tratamentului care îl ajută să ducă o viaţă normală şi să se integreze in societate. Răducu este un copil de 6 ani. La vârsta de 2 ani şi 7 luni a fost diagnosticat cu autism, tulburare severă de dezvoltare, de natură neurobiologică. Tratamentul de care el ar trebui să beneficize se ridică lunar la valoarea de 4500 RON, sumă pe care parinţii acestuia nu şi-o pot permite.

Echipă pentru Răducu se adresează tuturor copiilor si parinţilor.

Cei interesaţi pot afla mai multe despre aceasta acţiune pe pagina de facebook si pe site-ul www.raducu.ro.

Asociaţia non-profit Luptăm împotriva Autismului a fost înfiinţată în urmă cu 2 ani şi are ca scop promovarea cazului lui Răducu în rândul oamenilor.

Mulţumim colaboratorilor: Andreea State PFA, Cool Party, Dizemanepe şi Electrictelecom Data Srl .

Persoană de contact: Mihăiţă Moldovan

Tel: 0723 732 747

e-mail: mihaitamoldovan@gmail.com

5/5 - (1 vote)

Lasă un comentariu

× Contacteaza-ne