#FapteBune

fapte bune - dizemanepe

De ce #FapteBune

Probabil te intrebi deja de ce exista o asemenea pagina in website-ul nostru. De ce se numeste asa si ce este cu ea? Iti vom povesti totul aici.

Aceasta pagina este si va ramane locul in care noi vom posta despre bine, despre #FapteBune. Inainte sa ii rugam pe altii sa faca #FapteBune noi ne-am gandit la ce am putea sa dam inapoi societatii. Credem despre noi ca atata timp cat avem posibilitatea sa facem ceea ce iubim si in acelasi timp sa castigam si cativa bani in schimb suntem privilegiati. Aceasta este motivul pentru care noi alocam 10% din tot ceea ce castigam unor actiuni cartiabile.

Da! 10% din fiecare leu pe care echipa noastra il castiga se duce inapoi catre comunitate. Citeste mai jos ce facem cu banii.

Cum folosim banii pentru a face #FapteBune

Organizam petreceri pentru copii care sunt mai putini norocosi, cumparam jucarii, investim in veselia si fericirea lor. Practic alocam bani pentru a organiza petreceri si evenimente pentru copii care altminteri nu si-ar permite o asemenea petrecere.

Suntem deschisi sugestiilor pentru a cheltui cei 10% acumulati. De regula ne indreptam atentia catre orfelinate, spitale de copii sau cazuri sociale. PS: Articolele din categoria #FapteBune pot sa fie accesate de mai jos.

Petrecere cu copiii de la Fundatia Filantropica Metropolis

Petrecere cu copiii de la Fundatia Filantropica Metropolis

Nici nu mai stiu cum am gasit acesti copii simpatici. Probabil cautam pe net o fundatie la care sa mergem, am vazut cateva poze pe pagina lor si ne-am hotarat. 🙂 Stiu ca atunci cand am sunat la numarul de telefon din contact, ne-a raspuns o voce vesela …
Citeste mai mult
Echipa pentru Raducu

Echipa pentru Raducu

Ne-am mobilizat pentru Raducu Conform articolului scris deja aici, suntem mandri sa facem parte din echipa care face #FapteBune pentru a il ajuta pe acest mititel. Textul despre Echipa pentru Raducu il gasesti integral mai jos sau direct accesand link-ul de mai sus. Participanţii se vor bucura de …
Citeste mai mult
#faptebune

Fa Rai din tot ce ai

In concluzie, daca chemi echipa de la DiZeMaNePe la tine la petrecere nu iti asumi doar ca buna voie o sa fie garantata ci vei contribui si la un echilibru atat de necesar in comunitate si vei aduce zambetul pe buzele unor copii prea obisnuiti sa fie tristi. Iti multumim in avans pentru asta!

5/5 - (51 votes)
× Contacteaza-ne