#Faptebune

„Sufletul se vindeca atunci cand esti in preajma copiilor.”
– 
Feodor Dostoievski
 

De ce #FapteBune

Probabil te intrebi deja de ce exista o asemenea pagina in website-ul nostru. De ce se numeste asa, ce e cu ea?
Aceasta pagina este si va ramane locul in care noi vom posta despre bine, despre #FapteBune. Inainte sa ii rugam pe altii sa faca #FapteBune noi ne-am gandit la ce am putea sa dam inapoi societatii. Credem despre noi ca atata timp cat avem posibilitatea sa facem ceea ce iubim si in acelasi timp sa castigam si cativa bani in schimb suntem privilegiati. Aceasta este motivul pentru care noi alocam 10% din tot ceea ce castigam unor actiuni cartiabile. Citeste mai jos ce facem cu banii.

FA RAI DIN TOT CE AI

Da! 10% din fiecare leu pe care echipa noastra il castiga se duce inapoi catre comunitate.

Organizam petreceri pentru copii care sunt mai putini norocosi, cumparam jucarii, investim in veselia si fericirea lor.  Practic alocam bani pentru a organiza petreceri si evenimente pentru copii care altminteri nu si-ar permite o asemenea petrecere.

Suntem deschisi sugestiilor pentru a cheltui cei 10% acumulati. De regula ne indreptam atentia catre orfelinate, spitale de copii sau cazuri sociale.

In concluzie, daca chemi echipa de la DiZeMaNePe la tine la petrecere nu iti asumi doar ca buna voie o sa fie garantata ci vei contribui si la un echilibru atat de necesar in comunitate si vei aduce zambetul pe buzele unor copii prea obisnuiti sa fie tristi. Iti multumim in avans pentru asta! PS: Articolele din categoria #FapteBune pot sa fie accesate de mai jos.

 

Echipa pentru Raducu

Ne-am mobilizat pentru Raducu. Conform articolului scris deja aici, suntem mandri sa facem parte din echipa care face #FapteBune pentru a il ajuta pe acest mititel. Textul despre Echipa pentru Raducu il gasesti integral mai jos sau direct accesand link-ul...