Magician Petreceri Copii

magician petreceri copii

Magician petreceri copii din Bucuresti

Un magician de petreceri pentru copii, din Bucuresti, poate reprezenta cea mai frumoasa surpriza pentru ziua copilului tau.

Ofera-i micutului o aniversare pe care nu o va uita niciodata. Va fi o zi de nastere plina de distractie, rasete si magie. Cei mici (și cei mari!) vor fi uimiți și încântați la orice petrecere cu un spectacol interactiv de magie și iluzionism!

Toti prichindeii iubesc magia. Exista copii ceva mai mari care deja nu se mai dau in vant dupa animatori ce interpreteaza personaje Disney, sau eroi din povesti si desene animate. Chiar si cei mai micuti au avut deja animatori la aniversari la ei sau la alti prieteni si nu mai e nici o surpriza.  Pentru acestia, show-ul Magicianului este cea mai buna alegere.

Spectacol de magie

Cu o multime de trucuri, aparitii, disparitii, surprize si multe altele, magicianul ii va vraji pe pici, oferindu-le o distractie pe cinste.  Magicianul, este ideal la petrecere atat pentru baieti, dar si pentru fete.

Acesta va aprinde, cu siguranta imaginatia tuturor printr-o sumedenie de trucuri interactive si distractive pline de suspans si mister.

magician copii

Magician pentru copii - Pret 500 lei

Un minunat spectacol de magie interactiv cu durata de 45 de minute, îi va impresiona atât pe cei mici cât și pe cei mari. Show-ul este adaptat special copiilor prezenți, conține mai multe trucuri spectaculoase și cei mici vor putea fi asistenții magicianului. Acesta are un pret foarte convenabil de numai 500 lei. Pret valabil pentru Bucuresti.

magician petrecere copii

Show de magie in stilul Dizemanepe

Show-ul de magie marca dizemanepe este plin de surprize si umor. cuprinde implicarea directa a sarbatoritului, dar si a celorlalti invitati.

Magician copii - Pret 350 lei

 

Petrecerea ta poate deveni magica! Cu un spectacol de magie, copiii vor ramane cu gura cascata si veselia este garantata. Atat cei mici, cat si cei mari vor fi impresionati de trucurile si spectacolul magicianului nostru.

Spectacolul este interactiv, copiii vor fi pe rand asistentii magicianului, cu mai mult accent pus pe sarbatorit sau sarbatorita.

Trucurile sunt adaptate pentru varstele invitatilor, copii dar si adulti!

Pret spectacol: 350 lei

Bonus: baloane modelate la final pentru copiii prezenti.

Magician Copii Mihai Borcanea

Magie la petreceri in Bucuresti

Spectacolul nostru cu magician la petreceri pentru copii este recomandat cu precadere celor mici. Dar, nu de putine ori si cei mari au fost la fel de uimiti, incantati si uneori chiar fascinati. Fiindca, indiferent de varsta, cu totii iubim surprizele.
Cu totii iubim magia!
4.4/5 - (141 votes)
× Contacteaza-ne