Mos Craciun

mos craciun de inchiriat

Mos Craciun de inchiriat ▷ Bucuresti

Un Mos Craciun de inchiriat din Bucuresti, marca Dizemanepe, poate fi o surpriza minunata pentru orice copil. Sarbatorile de iarna reprezinta ocazia perfecta pentru cadouri veselie si surprize. Este probabil cea mai frumoasa perioada din an, in special pentru copii. Si, dupa cum stim,  cadourile mult dorite sunt responsabilitatea Mosului. De aceea, noi venim in ajutor oferindu-va inchiriere Mos Craciun in Bucuresti la pretul de 300 lei pe ora. El vine la serbare, la gradinita, la scoala sau acasa, la domiciliu.

Mai mult, daca vreti ca distractia sa fie una pe cinste, Mosul va veni si cu ajutoarele sale de nadejde. Acestea pot fi Craciunita, Spiridus, Om De Zapada, Craiasa Zapezii si multe altele. Aceste personaje de iarna vor face atmosfera si mai frumoasa, cu jocuri, concursuri interactive, pictura pe fata sau modelaj de baloane. Pretul pentru inchiriat un astfel de personaj este promotional in aceasta perioada: incepe de la 100 lei pe ora.

Inchiriere Mos Craciun - Pret de la 300 lei

Sarbatorile de iarna sunt prilej de bucurie pentru toti copiii. Parca totul mai frumos si mai luminos pentru ei. Serbarea, vacanta, zapada, bradul, toate acestea contribuie la crearea unei atmosfere de vis. Dar stim cu totii care este principalul motiv de bucurie al Craciunului.

Noi, cei de la Dizemanepe, din Bucuresti, stim foarte bine cu cate nerabdare il asteapta cei mici pe Mos sa vina. Dar, cat de fericiti ar fi copilul tau sa-l si vada in realitate? Ii va spune o poezie sau un cantecel si-apoi sa-si primeasca darurile mult asteptate. Pentru toate acestea, pretul incepe de la 300 lei, dar bucuria copilului tau va fi nepretuita.

inchiriere mos craciun

Personajele sarbatorilor de iarna

Pe langa toate cele de mai sus, micutii pot mai avea parte si de distractie alaturi de o Craciunita, un Spiridus sau de alte personaje de Craciun. Impreuna cu acestea, copiii interactioneaza, fac concursuri interactive si rad cu pofta Joaca este condimentata cu surprize, dinamism, creativitate si multe voie buna. In plus, cei mici au parte si de baloane modelabile sau mult dorita pictura pe fata. Toate acestea la pret promotional incepand de la 100 lei.

Daca veti alege Mos Craciun de inchiriat, Craciunita, Spiridus sau alte personaje de la noi, va asiguram ca veti avea parte de profesionalism si seriozitate. Artistii nostrii din Bucuresti sunt profesionisti, iar costumele acestora sunt de cea mai buna calitate. Asadar, pentru serbare, la gradinita, la scoala, acasa, la domiciliu sau la firma apelati cu incredere la echipa Dizemanepe. Aducem cu noi bucuria sarbatorilor de iarna. Tu ai facut rezervare? E foarte simplu: contacteaza-ne! Iti raspundem imediat.

5/5 - (135 votes)
× Contacteaza-ne