Petrecere cu copiii de la Fundatia Filantropica Metropolis

petrecere cu copii fundatia filantropica metropolisNici nu mai stiu cum am gasit acesti copii simpatici. Probabil cautam pe net o fundatie la care sa mergem, am vazut cateva poze pe pagina lor si ne-am hotarat. 🙂

Stiu ca atunci cand am sunat la numarul de telefon din contact, ne-a raspuns o voce vesela si prietenoasa, Alexandra. S-a bucurat cand a auzit ca vrem sa venim sa ne distram impreuna cu copiii de la Fundatie. Ne-a multumit de cateva ori desi inca nu stabilisem nimic, abia incepusem sa vorbim! Am programat petrecerea pe saptamana urmatoare, urmand ca Pisoi si Bufnita din Eroi in Pijamale sa vina ca si personaje.

Cand am ajuns acolo, ei erau deja pregatiti. Doua fete mai mari ne-au preluat de la intrare, ne-au aratat unde sa ne costumam si unde va fi petrecerea. Mai exact, in sala de mese, dupa ce au strans scaunele si mesele una peste alta.

Desi erau de varste diferite, au participat cam toti la jocurile noastre, au cooperat intre ei si cei mai mari erau cumva protectori cu copiii mai micuti. Le explicau ce trebuie sa faca, pentru multi era prima oara cand se jucau apa-pamant, limbo sau semaforul. Da, si la dansat, cand ne-am jucat statuile muzicale sau profesorul de dans, mai ales copiii putin mai mari erau de neoprit. 😀

A fost o petrecere foarte frumoasa, cu jocuri si surprize, baloane modelate si pictura pe fata. Noi ne-am distrat si ne bucuram ca am putut sa le aducem un zambet, ca le-am facut ziua mai frumoasa si ca la sfarsit ne-au spus cu drag “Va mai asteptam pe la noi!”.

5/5 - (1 vote)
× Contacteaza-ne