Idei organizare petrecere copii acasa sau in alta locatie

idei organizare petrecere copii acasaEchipa Dizemanepe va ofera 20 idei organizare petrecere copii acasa, in aer liber, la un loc de joaca sau restaurant. Punerea la punct a unui astfel de eveniment poate fi stresantă și sunt atât de multe de luat în considerare. Unde ar trebui să o ai? Acasă sau in alta locație? Ce meniu de mâncare ar trebui să servești? Cum vei distra toți acei copii? Dar nu este nevoie să te stresezi, fiindca cei mici sunt ușor de mulțumit. “De cele mai multe ori, la petreceri, pentru copii e important doar să se joace cu prietenii lor”, spune Jennifer Shields, co-fondator al Posh Events . “Așadar, nu pune accentul ca fiecare detaliu sa fie perfect.”

Shields, alături de planificatorii de petreceri de la Little Miss Party și Debbie Madson, autorul “Teme pentru copii”, oferă aceste 20 de sfaturi. 20 de idei foarte utile pentru o buna organizare de petrecere pentru copii acasa sau in orice alta locatie.

20 sfaturi si idei de organizare petrecere pentru copii acasa sau in alta locatie

 1. Setati un buget necesar
  Costurile pentru petrecerile de la ziua de nastere a copiilor pot creste rapid. Așadar, stabiliți un buget înainte de a începe planificarea – și respectați-l. Uneori este mai ușor să te gândești la costul pe persoană. Poti sa iti pui intrebarea: “Cat ar fi confortabil să cheltui pentru fiecare invitat pentru mâncare, băuturi, desert etc.”
 2. Fixeaza o dată
  Asigura-te că este in regula și pentru persoane-cheie, cum ar fi cel mai bun prieten al copilului sau bunica.
 3. Faceti liste de rezolvat
  Kertzner spune: “Listele ne ajută să ne organizăm gândurile și ideile fară să ne simțim copleșiți”. În plus, nu există nici un sentiment mai satisfăcător decât să verificați ceva de pe lista de to-do! Verificati lista cu articolele de care aveți nevoie cu lună, o săptămână și o zi înainte de petrecere.
 4. Decideți dacă vreți să vă folosiți casa
  Acest lucru depinde de cât spațiu aveți și de efortul pe care doriți să-l depuneți. Petrecerile organizate acasă inseamna un efort mai mare, dar minunate dacă sunteți tipul creativ. O petrecere la domiciliu este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a economisi bani, deoarece puteți controla cât cheltuiți pentru alimente și decorațiuni.
 5. Rezervați o locație
  Dacă decideți să utilizați un loc pentru party, căutați unul care să se potrivească preferintelor copilului dumneavoastră. Locurile de joacă interioare, sali de sărituri sau chiar gradinita sunt opțiuni grozave. Se pot rezerva cu multe luni în avans, deci puteti planui devreme!
 6. Selectați o temă
  “Este important să alegeți o temă pe care copilul o iubește, nu doar ceva care arată drăguț”, spune Shields. “Cereți ajutorul copilului și căutați activitățile sale preferate, personajele sau sportul preferat pentru inspirație”.
 7. Creați o listă de oaspeți
  Pentru preșcolari, invitați clasa întreagă a copilului pentru a evita sentimentele rănite, dacă puteți găzdui pe toată lumea. Este bine să stea cu prietenii apropiați, in cazul copiilor mai mari.
 8. Alegeți o oră
  “Luați în considerare perioadele de somn și când copilul dumneavoastră este cel mai bun”, spune Shields. Copiii se simt mai bine mai devreme în timpul zilei, în timp ce copiii mai mari se simt bine în după-amiaza. Alegeți timpul petrecerii cu acest lucru în minte.
 9. Păstrați-l scurt
  Nu stii cat timp ar trebui petrecerea? Pentru copiii mai mici, o oră și jumătate este recomandat. Copii mai mari (și părinți!) vor dori macar două-trei ore.
 10. Pregătiți invitații
  Includeți data, data începerii și sfârșitului, locația și un număr de telefon sau o adresă de e-mail RSVP. Dacă este necesar, includeți informații privind parcarea și solicitări speciale cum ar fi “Adu-ți un costum de baie” sau “Fără cadouri, te rog”.
 11. Decideți dacă doriți ca părinții să rămână
  Majoritatea copiilor pot fi lasati singuri la petrecere in jurul vârstei de 6 ani. Totuși, indicați în invitație dacă părinții ar trebui să rămână în jur pentru a evita orice nelamurire.
 12. Trimiteți invitații cu câteva săptămâni în avans
  Dacă le trimiteți prea devreme, părinții ar putea să uite de eveniment. Dacă le trimiteți prea târziu, mulți oaspeți nu vor putea veni.
 13. Serviți un meniu cu alimentele clasice
  “Adaptați-vă la elementele de bază ale unei petreceri pentru copii”, spune Kertzner. Nu puteți da gres dacă în meniu se află pizza, prăjitură și înghețată. Pentru o o organizare de petrecere acasă, mergeți pe alimentele pe care le puteți pregati înainte și le puteți servi la temperatura camerei, cum ar fi sandwich-urile.
 14. “Favoruri” de luat acasa
  “Trimiteți copiii acasă cu ceva ce ei și părinții lor vor aprecia”, spune Kertzner. Nu trebuie să cheltuiți mulți bani. La o petrecere, fiica lui Bachman a primit o cutie personalizata pentru a ține gustările. Acum o duce peste tot în rucsac.
 15. Luați în considerare divertismentul
  Animatorii pentru copii sunt ceva obligatoriu daca la petrecere nu puteti sta cu cei mici la joaca. Astfel aveti siguranta ca ei se joaca in siguranta.
 16. Numeroase activități
  “Cel mai important lucru este păstrarea copiilor ocupați”, spune Kertzner. Jocurile clasice precum scaunele muzicale sau “dansul înghețat” funcționează excelent. Cel mai bine sa fie facute de un animator sau cineva cu experienta.
 17. Lăsați copiii să ajute
  Activitățile care permit copiilor să-și facă propriile alimente, cum ar fi construirea de pizza personală sau decorarea cupcakes, sunt binevenite. Acestea înseamnă mai puțina munca pentru tine!
 18. Adunați o echipă
  E bine sa aveti prieteni sau rude care sa va ajute ghidarea activităților, servire, fotografii sau curățenie. De asemenea, puteți lua în considerare angajarea unui ajutor daca este cazul.
 19. Pregătiți-vă pentru neașteptat
  “Pentru o petrecere în aer liber, sa aveți un plan de ploaie, indiferent dacă este vorba de o locație alternativă în interior sau un adapost”, spune Shields. Si o trusă de prim ajutor sa fie la indemana.
 20. Deschideți cadouri mai târziu
  “Deschiderea de cadouri la petrecere nu este o idee bună”, spune Shields.“Sentimentele pot fi rănite, darurile se pot pierde și copiii nu se pot abține asupra jucăriilor”. Așteptați până când oaspeții vor pleca și vor ramane doar ale sarbatoritului!
5/5 - (27 votes)

Lasă un comentariu

× Contacteaza-ne